U2 Romania Forum
It is currently 08 Sep 2010, 12:51

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
 WINGS OF DESIRE 
Author Message
Post WINGS OF DESIRE
Tocmai am vazut "Der Himmel Uber Berlin", un "U2 movie", o poveste despre... ingeri, oameni, si cei aflati undeva la mijloc, trecand dintr-o stare in alta...
M-am sintit dezamagit pentru ca n-am auzit piesa "Stay" pe coloana sonora...in ciuda faptului ca avea sa fie compusa cu 6 ani mai tarziu. Am vazut-o insa in imagini.And if you look, you look through me...and if I touch you, you don't feel a thing.
Peter Falk...un ex-inger..."suntem multi", spunea...si Damiel (fostul inger) credea ca il considera un cersetor amarat...pana cand i-a amintit de armura...Peter Falk o vanduse pentru 500$ in New York. Damiel, doar pentru 200."suntem multi..."
Fata...atunci incepe sa vada imagini in culori...pana la urma ajunge sa lase urme in noroi...si apoi Cassiel (celalat inger, eroul din "Faraway, So Close!") il duce in brate, in partea vestica, si-l lasa langa zid. Pana ii cade in cap armura si se trezeste. Om. Nick Cave and the Bad Seeds. Scena cu paharul de vin. Alb. "I know what no angel knows."
Batranul. Germania distrusa de razboi. "Nu mai gasesc Potsdamer Platz. Se spune ca e aici. Dar asta nu mai e Potsdamer Platz..."
Ingerii au vazut totul,inca de la inceput. Asta au fost intotdeauna: martori. Un gand bun, o senzatie de fericire profunda...atunci inseamna ca un inger e langa tine.Dar nu intotdeauna reuseste sa te convinga. "NOOOOO!" striga Cassiel in timp ce un individ se arunca de pe bloc.
Intr-un cuvant (dupa 3 Guiness, spun prostii :P ). Still, great movie. Insa greu de digerat, pentru cineva obisnuit cu StarWars sau alte productii Hollywoodiene, kr p langa asta sunt C*R*A*P (nu-i d mirare ca pe carcasa DVDului scrie ca a fost refacut "in mod dezastruos" sub numele "City of Angels", cu Nicholas Cage.)

Ca tot a murit Papa...cat o fi luat el pe armura? 200-300 de ruble?

Cheers!

04 Apr 2005, 21:22
licurici mari si mici

filmul se leaga de faraway so close. care este. continuare.

07 Apr 2005, 10:19
Profile E-mail YIM
stiu. kam p sapt viitoare fac rost si de el. manevra comerciala - in original "wings" trebuia sa se termine cu intalnirea damiel-cassiel ca oameni. numai ca a lasat povestea lui cassiel pe filmul urmator. pkt.

07 Apr 2005, 13:59
U2 professional
U2 professional

Adica daca intr-un final am facut rost de Faraway so close (octav, sa traiesti!), sa nu il vad pana nu dau de Wings of desire? :cry:

Last edited by AchtungBaby on 08 Apr 2005, 16:56, edited 1 time in total.

08 Apr 2005, 16:49
Profile E-mail YIM
pe imdb.com parerea cvasiunanima este ca tb vazut mai intai "wings", si numai dupa aceea "faraway". totusi, pt cineva kr stie "povestea",kiar si in linii mari, nu cred ca ar fi o problema. practic, in "wings" nu se "intampla" km 90mins. "faraway" e mult mai dinamic, mai mult personaje interesante (willem dafoe ca Emit Flesti,lou reed as himself - cum in "wings" aparea nick cave & the badseeds).

08 Apr 2005, 16:56
U2 professional
U2 professional

Post Re: WINGS OF DESIRE
De la 23.15, TVR Cultural da 'Der Himmel Uber Berlin' - da, stiu ca trebuia sa fi anuntat mai devreme, but then that's me! :)

30 Jan 2010, 21:22
Profile YIM
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ]