U2 Romania Forum
It is currently 08 Sep 2010, 12:55

Post new topic Reply to topic  [ 149 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
 Ce ar fi sa facem si noi CEVA 
Author Message
U2 professional
U2 professional

Post Ce ar fi sa facem si noi CEVA
Poate e o idee tampita, poate o sa-mi para rau ca m-am apucat sa aberez aici, dar ce ar fi sa facem ceva care sa le atraga atentia celor de la U2 si spre Romania???????
Cum ar fi sa alegem ziua de nastere a unui membru al trupei (10 mai, 8 august 31 octombrie, 13 martie e trecut), cand in mai multe orase din tara sa ii uram La Multi Ani si sa le aratam cat ii apreciem asta pe niste benere mari care sa atraga atentia(benere ce pot acoperi suprafata unui bloc , sau a unei cladiri), cu cat mai mari cu atat mai bine, imaginati-va ca s-ar intampla acest lucru in 3, 4, 5 orase poate mai multe orase din Romania. Oare cei de la U2 nu ar dori sa vina si sa ii "cunoasca pe cei" ce au facut din ziua lor o sarbatoare...?
Nu avem noi banii necesari, dar putem cauta tot felul de sponsori care sa ne dea bani pt asa ceva.
Poate ca ideea nu e una buna, poate ca nu o sa placa nimanui si o sa spuneti ca am inebunit, poate aveti dreptate, dar mie imi plac u2 si as face orice sa ii pot vedea si auzi.

29 Mar 2006, 17:36
Profile YIM
the big idea

E una dintre ideile realizabile, care desi suna penibil la prima vedere, chiar pot avea efectul scontat. Suferim (ca natie, deh, e la moda exprimarea) de o acuta lipsa de spirit practic. Teoretizam, laudam, analizam si disecam, dar nu facem mai nimic. Haidem sa luam o idee si s-o punem in practica, sa putem spune ca macar am facut ceva in directia aducerii U2 in Romania. Comentarii?

29 Mar 2006, 18:55
Profile YIM
U2 professional
U2 professional

Este OK, numa ca poate mai vine lume la intalnirile U2 din Bucuresti....am fost un pic desumflat....daca nici acolo nu se strange lume...

29 Mar 2006, 20:37
Profile
U2 professional
U2 professional

Hmmm.....aici nu e vorba daca o idee e tampita sincera sa fiu,nici de spiritul practic al romanului ( pe care oricum nu-l are....),nici de catzi oameni vin la intalnirile U2.Sa fim seriosi,daca e sa ne luam dupa catzi fani vin pe la intalniri atunci se punea intrebarea cine naiba vine la concert Depeche Mode,si dupa cate imi amintesc era mare disperare saptamana trecuta ca nu mai sunt bilete de s-a pus in calcul sa bage vreo 5000 in plus,sau chiar 10000.Deci vad ca romanul e foarte doritor de muzici faine.Dar pana la urma U2,sau Bono mai precis,oricat e el de prins in actiuni caritabile bla bla,lucru pe care sincer il admir in continuare,nu-l vad venind decat pentru un onorariu sanatos.Concluzia:cand se va dispune de o suma care sa intre in tiparele lor,atunci vor venii si baietzii in vizita.

29 Mar 2006, 22:27
Profile
U2 professional
U2 professional

cand se va dispune de o suma care sa intre in tiparele lor,atunci vor venii si baietzii in vizita.

Asta e fff adevarat, la U2 s-ar umple mai abitir ca la DM caci ar aduce si segmentul de rockeri....insa U2 canta pe bani f multi, ca si DM de altfel....daca se mai si suplimenteaza biletele la DM si vin 55 000 eu sunt 1000% ca oricate bannere am face sau nu si tributuri U2 sau nu, U2 vine.
Daca va mai face vreun turneu.
E asa de simplu. Money talks.

29 Mar 2006, 23:05
Profile
Keep posting !!!
Keep posting !!!

E bine ca vin Depeche Mode pe la noi, si daca chiar se umple stadionul, e clar ca la u2 s-ar umple 2 stadioane, pt ca stiti si voi, ca ar veni si oameni de prin Ungaria, Polonia, Serbia. Cred ca totusi baietii ar veni pt un onorariu sanatos, asa ca daca nu exista sponsorship, cred ca in viata asta nu vom vedea u2 live, decat pe dvd-uri. Actiunea cu bannere in sine e ok, intr-o tara in care subcultura, gen fetite in fuste scurte fara voce, dar aratoase, sau manelisti infocati, e in top, poate asa mai aratam ca suntem si noi pe aici. Asa ca, stick together!

30 Mar 2006, 08:32
Profile YIM
U2 expert
U2 expert

E o idee buna sa facem ceva, orice, iar asta cu bannerele e ok.
Unde nu e cerere nu e oferta, la asta trebuie sa ne gandim. Nu cred eu ca daca U2 ar fi invitati in tara ar refuza din start sa vina. Dar nici nu s-a facut vreo oferta - nu de la noi, de la altii. Sa nu uitam ca in concertul DM e implicat un sponsor important, Vodafone, deci incep sa se miste treburile si in domeniul asta. Mie una mi se apre normal ca inaite sa se cheme trupe mari (lasand la o parte traba cu banii etc), trebuie sa se vada si daca exista oameni care sa vina, oameni interesati de astfel de trupe. Si da, banii sunt destul de importanti. U2 cred eu ca sunt mai scumpi ca DM pt ca vin cu multe chestii pt spectacol, alea-alea, au nevoie de mai multe... Deci cred ca pt a chema o trupa de asemenea anvergura trebuie sa stii si ca o sa vina lume, chiar muuulta.
Insa nu stiu daca putem aplca treaba asta cu bannerele sau mai stiu eu ce acum. Sa nu uitam ca au ceva probleme baietii, au amanat ceva concerte si daca vestile sunt adevarate nu cred ca se mai gandesc acum la venit in Romania sau ceva de genul asta...
In fine, sper ca m-am facut inteleasa, desi m-am exprimat cam confuz.

30 Mar 2006, 13:13
Profile WWW
Kwisatz Haderach

E o idee buna sa facem ceva, orice, iar asta cu bannerele e ok.

da, e o idee buna dar trebuie facut concret ceva mai mult. nu doar afisate bannerele ci anuntata/contactata presa , facut tam-tam pe chestia asta. daca nu atrege atentia la nivel local ce sanse credeti ca are la nivel international. asadar ... fara massmedia ramane doar un baner afisat de un nebun undeva de balcon. Cu o echipa formata din noi, organizata cat de cat, putem face mai multe.

Sunkissed wrote:
Sa nu uitam ca in concertul DM e implicat un sponsor important, Vodafone, deci incep sa se miste treburile si in domeniul asta. .

hmmm...cred ca e putin wrong sa afirmi asta. concertul a fost anuntat de catre producator din toamna. (!eMagic Entertainement). Sponsorul Vodafoone a venit la mult timp dupa aceea.
In aceasta ordine de idei, putem spera(in mod destul realist) ca eMagic va aduce U2 in RO si nu Vodafone. Ce ar fi sa ii contactam asa oarecum random si sa le multumim de DM sa le mentionam de U2..un mail nu costa nimic si ar putea face minuni. ajungem iar la munca in echipa cu un scop clar, oarecum ireal acum, dar acest lucru nu ne impiedica , nu? Cine se baga?

30 Mar 2006, 13:34
Profile E-mail YIM
Kwisatz Haderach

Cum ar arata in tuse groase -groase o campanie de atragere a atentie asupra potentialului unui concert u2 aici in romania? Pai la ora acesta , din goana tastaturii, cred ca ar fi:

1. actiuni in toata tara aparent sporadice dar in fapt foarte bine organizate. (de maniera afisarii banerelor, a actiunilor facute de fani care razbat dincolo de cercul imediat de prieteni, asta e cel mai important sa ajungi sa comunici cu oameni care nu te cunosc, dar cunosc u2).+ -> Contactarea mass media, a agentiilor de presa in primul rand si apoi a posturilor TV, Radio etc

2. contactarea si pistonarea marilor producatori muzicali din Ro ...aici in afara de emagik care este o filiala a unui solid producator de afar nu pre vad cine s-ar mai califica.... dar putem merge pe contactarea potentialilor sponsori pentru un astfel de proiect. si aici vin si zic: Orange prezinta U2 ( contrapartida la DM. simplu, malitios si functional). Vodfonea ti-a adus DM in 2005. In 2006 Vodafone iti aduce u2. and so on and so forth..

3. o campanie de semnaturi lansata pe net. eventual o pagina realizata si gazduita de omul nostru de baza, octav. (un fel de shocase pentru un astfel de eveniment).

4. think big and don't be afraid to fail. sunt multe lucruri pe care eu unul nu le vad acum, dar de care ne-am putea folosi. Si stiu ca pe site-ul acesta , pe forumul acesta am intalnit multi oameni care nu duc lipsa nici de idei nici de curaj, nici nu se tem de o provocare. nu e prima oara cand vorbim de u2 si romania.

Ce ar fi ca de data asta sa facem ceva, cat de mic, dar concret? Eu unul am inceput prin postul de mai sus. si prin a spune ca am adresede la cateva agentii de presa, si mijloace media etc, fiindca am lucrat direct la promotionul motorRRock II si voi lucra si la campania pentru motoRRock III . Stiu ca printre noi erau si oameni care aveau legatura directa cu radioul (turkish) si cu MTV-ul.. dar fiecare membru de aici poate face ceva. totul e sa isi doreasca acest lucru. daca cineva nu stie e ar putea sa faca, nu are decat sa ma contacteza si poate gasim impreuna ceva.

Last edited by Leviathan on 30 Mar 2006, 18:37, edited 1 time in total.

30 Mar 2006, 13:59
Profile E-mail YIM
U2 professional
U2 professional

si cei care nu avem legatura cu media romaneasca putem sa ajutam cu entuziasm!!!!!

30 Mar 2006, 16:16
Profile E-mail
U2 expert
U2 expert

Mai, important e ca a venit Vodafone. N-am zis ca a fost primul, dar e foarte bine ca s-a implicat, ca poate da idei. In alta ordine de idei, sunt pentru treaba cu multumitul pt U2, o fac si azi daca e pe-asa, numai sa stiu ca mailurile sunt citite de cine trebuie. Si celelalte idei din postul anterior sunt foarte bune, mai ales cea cu contra-campania la Vodafone si cu baza de semnaturi. Important e sa ne adunam noi, sa fim multi si coerenti, sa fim uniti si sa ne facem treaba de fani, ca mai departe... speram ca se va decide asa cum vrem noi. Sper ca fiecare dintre noi sa poata povesti copiilor ca a ajutat la venirea in tara a U2 si ca au participat activ la indeplinirea unui vis.
Asadar, deci si prin urmare, HAI. Hai sa facem baza aia de semnaturi (Octav...? :D ) si sa ne organizam sa trimitem mailuri de multumire la eMagic, Vodafone sau cine vreti voi. Trebuie sa facem asta impreuna.

30 Mar 2006, 17:43
Profile WWW
U2 professional
U2 professional

Leviathan are idei fff bune. Anyway, dupa probabilul imens succes al operatiunii "Depeche Mode pe Lia Manoliu" eu zic ca vom intra in circuitul mondial de concerte. Nu va fi RARA AVIS ca Michael Jackson sau Metallica. Acum e vorba de alti bani, alte incasari. Mult mai mari fata de 1991 si 1999.
Toate astea coroborate cu actiunile propuse de Leviathan, ar putea sa atraga atentia cui trebuie ca pentru a face un nou eveniment probabil si mai mare ca DM ar fi bine sa incerce U2.

30 Mar 2006, 17:54
Profile
Site Admin

Saptamana viitoare vom avea pagina de semnaturi
(Nume , email, mesaj)
Trebie sa o scoatem in fatza sa sara in ochii oricui deschide situl si sa o promovam in toate siturile posibile
O sa-i fac si o adresa separata de genul "petitie.atyclb.org" (daca aveti alte sugestii de adresa in loc de petitie. astept idei)

31 Mar 2006, 11:18
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

disponibila de azi, 3 aprilie 2006 :P

Last edited by octav on 03 Apr 2006, 15:15, edited 1 time in total.

03 Apr 2006, 12:20
Profile E-mail YIM WWW
U2 rookie
U2 rookie

Cum am primit mailul, nu am mai facut nimic la munca, ci tot postez pe conferinte acest link, dau mailuri, etc.

Dpdv muzical, cred ca as fi cel mai fericit om din tara asta! Si o sa imi iau si nevasta, si copilul cel mare! Uhhh ce m-am aprins, dar deh... e un vis asa de frumos!

03 Apr 2006, 15:01
Profile
Post new topic Reply to topic  [ 149 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next